Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Σκουλαρίκια με διάφορα υλικά

Γεια σας "γειτονιά".  Αφού χάζευα στα blog σας τις όμορφες δημιουργίες σας θυμήθηκα ότι είχα δει κάτι σκουλαρίκια που ήθελα να τα φτιάξω από το γνωστό φαντάζομαι για όλες   http://www.ftiaxto.gr/  . Θα μου πείτε βρε κορίτσι είναι πιο πολύ για τα Χριστούγεννα αυτά τα σκουλαρίκια.Ναι εντάξει αλλά επειδή είναι καινούργια όλα αυτά για μένα και τώρα ανακαλύπτω πολλά πράγματα, νιώθω σαν μικρό παιδάκι που παίρνει καινούργιο δώρο στα χέρια του. Δεν τα καταφέρνω πάντα καλά αλλά δεν απογοητεύομαι. Θα σας δείχνω τις προσπάθειές μου κάθε φορά και εσείς θα μου λέτε την άποψη σας.Ελπίζω να σας αρέσουν.

Σκουλαρίκια σε μωβ απόχρωση.

Σκουλαρίκια με ασημί glitter και μαύρες χάντρες.

Σκουλαρίκια με ασημί glitter και φούξια χάντρες.
Αυτά θα στολίσουν τα αυτάκια μου.

Και αφού έφτιαξα αυτά τα σκουλαρίκια είπα να κάνω μια προσπάθεια και με λίγη κόκκινη τσόχα που είχα αγοράσει.

Σκουλαρίκια καρδιές με κόκκινες και λευκές χάντρες.


Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος μου πολυμερικός πηλός.Αν και είμαι αρχάρια ακόμα και έχω πολλααααααααα να μάθω.

Σκουλαρίκια τριαντάφυλλα απο πολυμερικό πηλό σε πορτοκαλί χρώμα


Σκουλαρίκια τριαντάφυλλα απο πολυμερικό πηλό σε μωβ ανοιχτό χρώμα.


Φιλάκια.

2 σχόλια:

  1. Αν και δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο εγώ αυτό που βλέπω μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!πιο πολύ μου αρέσουν οι καρδούλες!!!!καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δέσποινα.Χαίρομαι που σου αρέσουν ιδιαίτερα για τις καρδούλες που με παίδεψαν λίγο παραπάνω διότι τις έραψα στο χέρι και δεν ήξερα αν το αποτέλεσμα ήταν καλό.

      Διαγραφή