Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μια γεμάτη Εβδομάδα.!!!

Γλυκές μου blogoφιλενάδες  καλημέρα.Δεν έχω κάτι να σας δείξω σήμερα είναι όλα μισοτελειωμένα. Το τριήμερο ήταν πολύ όμορφο με παρέα στο σπίτι ,βόλτα με τα ποδήλατα όλη η οικογένεια , σινεμά με την φιλενάδα μου.Είδα το Hugo του  Martin Scorsese και έφυγα ενθουσιασμένη.Πρώτη φορά είδα 3D και πολλές στιγμές μέσα στην ταινία ένιωθα σαν μικρό παιδί. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.Χαρταετό όπως και οι περισσότεροι δεν πετάξαμε δυστυχώς.Μπορεί να μην έχω να σας δείξω κάτι αλλά περνάω από τα σπίτια σας και βλέπω τις ομορφιές που φτιάχνετε.Αυτά προς το παρόν.Θα τα πούμε σύντομα.Φιλιά.!!!!!!!!!!!!!!








ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!








Χιλια συγνώμη ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 σχόλια:

  1. καλο μηνα Ευακι..να σαι καλα..καλη συνεχεια..πολλα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα! Την είδα την ταινία! Είναι ένα όμορφο παραμύθι με νόημα! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα!!! Ούτε κι εγώ έχω δει 3d ταινία, είναι τόσο καλό όσο λένε το Hugo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό μήνα! Κι εγώ επίσης δεν έχω δει 3D! απίστευτη εμπειρία θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Έυα!!! Καλό Μήνααα!!! Να περνάς πάντα όμορφα!!! Ούτε κι εγώ έχω δεί 3D!! Πήγε ο Νίκος και είδε το Star Wars και ότι ήτανε καλά άν και του την είχαν σπάσει τα γυαλιά που είναι λέει μικρά και στραβωμένα!!!χάχά!!
    ΚαΛη ΆνοιΞη να έχουμε!!!! Φιλιάα!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια εγώ ενθουσιάστηκα.Η ταινία είναι σαν παραμύθι που όμως έχει αναφορά στον Ζορζ Μελιέ(γύρισε την πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας) και γενικά στον κινηματογράφο. Όσο για το 3d είναι συναρπαστικό.Να βλέπεις το χιόνι να πέφτει στο κεφάλι σου,ένα σκύλο(ντόπερμαν) έρχεται σε απόσταση αναπνοής ,γρανάζια από τα ρολόγια που αν σηκώσεις λίγο το χέρι σου νομίζεις ότι θα τα πιάσεις.Δεν θα πω άλλα γιατί είναι σαν να κάνω διαφήμιση στην ταινία χαχα.Τα γούστα δεν είναι τα ίδια σε όλους οπότε μπορεί να πάτε και να μην σας αρέσει.Τα γυαλιά Μυρσίνη ευτυχώς ήταν μέσα σε ένα σφαγιασμένο σακουλάκι σε άριστη κατάσταση.Ουφ τι ανακούφιση!!!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή