Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συμμετέχω και εγώ.!!Ενα συρτάρι και από μένα ...η συνέχεια !!!!

Γεια σου καλή μου γειτονιά.Είναι μερικές φορές που θέλεις κάτι αλλά δυστυχώς βρίσκονται διάφορα εμπόδια και δεν καταφέρνεις να υλοποιήσεις αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που θέλεις τόσο πολύ.!!! Όταν ανακοίνωσε η Κυρία Ρένα την ιδέα για τα συρτάρια μου άρεσε πάρα πολύ.Ήθελα τόσο πολύ να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια.!!! Άρχισα να αναζητώ συρτάρι αλλά δυστυχώς ο καιρός περνούσε και εγώ τίποτα.Και μετά σκεφτόμουν , και να το βρεις βρε Έυα το συρτάρι πως θα το ζωγραφίσεις αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου, ούτε στις κατασκευές είσαι καλή. Και με έπιανε μια στεναχώρια.Έμπαινα όμως στα σπιτάκια σας και έβλεπα τι είχατε φτιάξει και γέμιζα χαρά γιατί ήμουν σίγουρη ότι ο σκοπός θα ολοκληρωθεί. Να σας πω όμως  την αλήθεια μέσα μου με έτρωγε.....Και όπως λένε "άμα θέλεις κάτι πάρα πολύ στο τέλος γίνεται".Καθώς χάζευα τα συρτάρια σας μου ήρθε η ιδέα να μην ζωγραφίσω αλλά να κολλήσω μια φωτογραφία με το θέμα που θα είχε το συρτάρι μου.Ξέρω ξέρω θα μου πείτε καλά τόσο μυαλό θέλει να το σκεφτείς? Μερικές φορές κολλάει το άτιμο και δεν παίρνει στροφές.Ξεκίνησα ξανά να ψάχνω, τζίφος , τίποτα.Και συνεχίζοντας να βολτάρω στα σπιτάκια σας είδα μια ανάρτηση της Ασπας που έλεγε ότι είχε βρει κάποια συρτάρια και αν ήθελε κάποια από εμάς να τις ζητήσουμε. Τις έστειλα e-mail και η καλή μου Ασπα το έστειλε την επόμενη μέρα.Δυστυχώς έγινε ένα μπέρδεμα με το ταχυδρομείο της περιοχής μου και το συρτάρι έμεινε στο ταχυδρομείο 4 μέρες χωρίς βέβαια να ξέρω ότι είναι εκεί.Ευτυχώς όλα τελειώσαν καλά και είχα το συρτάρι στα χέρια μου. Από εκείνη την ώρα έχω τρελαθεί από την χαρά. Το έβγαλα από το χαρτί το έπλυνα και το άφησα να στεγνώσει.Και τώρα τι φτιάχνουμε? Είχα μια ιδέα αλλά δεν ήμουν και πολύ σίγουρη.Γύρισε ο καλός μου απο την δουλειά και του έδειξα το συρτάρι!!!!Με ρωτάει τι θα φτιάξεις? Του απαντώ.Έχω μια ιδέα μου λέει να στην πω?
 -Ναι.!!   - ...........  - Δεν μου αρέσει. - Έχω και άλλη!!  - Μου αρέσει είναι τέλεια!!!!!!!  - Έχω κι άλλη!!!!  - Όχι αυτή νομίζω ότι θα κάνει ένα προσωπάκι να χαμογελάσει, αυτό θέλω και εγώ.Ξεκίνησα μανιωδώς να φτιάχνω. Άλλα βρε παιδί μου όλο και κάποια αναποδιά θα βρεθεί μπροστά μου.Το συρτάρι το έχει τρίψει ο καλός μου το έβαψε αλλά δεν κάνει η κόλλα που χρησιμοποιούν για τα ξύλα γιατί η μπογιά δεν είναι ματ και πρέπει να βρούμε άλλη. Έχω σαλτάρει...Οι μέρες περνάνε .......Ξανά τρίψιμο και ήρθε η ώρα να κολλήσουμε!!! Και βγαίνουν καινούργια εμπόδια.Δεν χάνω την ελπίδα μου.Πολλά , πολλά συμβαίνουν.Δεν το βάζω κάτω. ...... Και ήρθε η στιγμή να αμπαλαριστεί και να πάει στην μεταφορική.Ξύπνησα το πρωί όλο αγωνία να πάω στην μεταφορική.!!! Ο μικρός μαζί μου.!!!!  Μαμά πότε θα φτάσουμε? Σε λίγο........Μαμά μου έρχεται ο εμετός.!!!!!Ααααααααααα Πανικός για κλάσματα δευτερολέπτου.Βαθιά ανάσα..........Σταματάμε .Μετά από 5 λεπτά  όλα καλά.!!!! Φτάσαμε αφήσαμε το δέμα γυρίζουμε σπίτι.!!!!!!!!!!!!! Αύριο θα το έχει η Κυρία Ρένα.!!!!! Μέχρι να φτάσει στα χέρια της βέβαια εγώ θα έχω ακόμα αγωνία.χαχαχα
Μήπως έγραψα πολλά? Μήπως να βάλω τις φωτογραφίες σε άλλη ανάρτηση? Μήπως σας έχω ζαλίσει και δεν θα ξαναδιαβάσετε ανάρτησή μου? χαχαχα

Αυτήν την είδατε και με το παραπάνω.χιχι
Το συρταράκι καθαρό καθαρό έτοιμο περιμένει!!!











 
Δεν ζωγράφισα τίποτα.!!!! Δεν ξέρω να ζωγραφίζω.Μην επαναλαμβανόμαστε.Το πινέλο είναι για τα αυτάκια του λιονταριού.

Και ένα χεράκι μικρό ήρθε να δηλώσει το "παρόν"

"Μόλις τα ξεφούρνισα"



Είμαστε έτοιμααααααααα
Πάμε για "ψήσιμο"











Ξεκινάμε.... Η  φωτογραφία που έβαλα για φόντο είναι απο το τσίρκο του ήλιου  Cirque du soleil .Την βρήκα στις εικόνες του google.






Όλοι στην θέση τους έτοιμοι για την παράσταση!!!!!

Απο εδώ και κάτω οι φωτογραφίες είναι του καλού μου.!!! Τόσα χρόνια κοντά του (19) δεν κατάφερα να βγάζω τόσο ωραίες φωτογραφίες όσο εκείνος. Ή εγώ το βλέπω  έτσι? χα χα










Δεν ξέρω αν σας αρέσει προσπάθησα με όλη μου την καρδιά να το κάνω όσο καλύτερο γινόταν.Τα μεγέθη μου βγήκαν λίγο δυσανάλογα είναι όμως η πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω κάτι άλλο με πηλό εκτός απο τα κοσμήματα που φτιάχνω.

Κυρία Ρένα ήρθε και ένα τσίρκο στην όμορφη παρέα.!!!! Ευχομαι να πάει τέλεια η εκθεση, να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός σκοπός.!!!!!
Να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου λέτε όλα αυτά τα όμορφα λόγια και συνεχίζω....Σας ευχαριστώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!

Σας φιλώ.!!!!

46 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφο!!!!! Να είσαι καλά! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευακι μου γλυκο..δεν λες πολλα..εκανες παρα πολλα..πανω σ'αυτο το Συρταρι..φαινεται οτι εβαλες πολυ Αγαπη και μερακι..να σε καλα κοριτσι..το κανατε Πανεμορφο..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία δεν έκανα τίποτα μπροστά σε αυτά που έχετε κάνει εσείς αλλα ναι έβαλα πολύ πολύ αγάπη.Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Φιλιά.!!!

      Διαγραφή
  3. Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο είναι!!!Μπράβο!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά λένε ο επιμένων νικά!!! πολύ όμορφο αποτέλεσμα και πολύ ωραία η ιδέα σου (τσίρκο και τα σχετικά)..καλή επιτυχία εύχομαι.. φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι τόσο όμορφο...που θεωρώ κρίμα...να μην έχω γράψει νωρίτερα...ώστε να σου έχω στείλει περισσότερα....να γεμίσει η έκθεση τέτοιες ομορφιές...Συγχαρητήρια καλή μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ και πάλι Ασπα.Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.Ξαναλέω δεν είναι σαν τα δικά σας!!!τα οποία είναι και άπειρα χαχα.Φιλιάααααααα!!!!

      Διαγραφή
  7. Plaka kaneis??? Koumparoula mou thea!! Einai apisteuto,teleio!! Mpravo s esena alla kai ston kalo sou pou voithise!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Κουμπαρούλα.!!!!!Το αποτέλεσμα πλησίασε κατά πολύ αυτό που σκεφτόμουν.Φιλια.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eυα μου ειναι πολυ ομορφο,υπεροχο σου λεω,μην εχεις καμμια αμφιβολια,η επιμονη σου σε δικαιωσε.Γεια στα χερια σου για τον κοπο που εκανες!!!!!!!!!
    Φιλια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευάκι μου καλή σου μέρα!!!!!το συρτάρι σου είναι τέλειο!!!!κάθε φορά που βλέπω ένα νέο συρτάρι θαυμάζω την τέχνη τη φαντασία,το μεράκι ,την αγάπη της καθεμιάς μας που βάζει μέσα σ' αυτό!!!!!!να σε καλά κορίτσι και μπράβο σου!!!!μπράβο και στους βοηθούς σου μην τους ξεχνάμε!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δεσποινούλα.Χαίρομαι που σου αρέσει.Είναι πολύ σωστό αυτό που λές και γιαυτό αν και δεν μπορούμε να πάμε όλοι στην έκθεση θα είναι σαν να είμαστε εκεί...."μέσα στα συρτάρια μας".
      ΝΑΙ οι βοηθοί είναι πολύ σημαντικοί.Φιλιά πολλά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα, Εύα μου!!! Είναι καταπληκτικό! Μου αρέσει πάρα πολύ!!! Μπράβο σου!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο κουμπαροφιλεναδονυφη!!!!Ειναι φοβερο,εισαι αποκαλυψη.Τελικα με εχεις εντυπωσιαση με ολα αυτα που κανεις.Χαλαλι ο κοπος και οι συζητησεις και οι ωρες που ξοδεξες.Ο σκοπος ειναι σημαντικος και αξισουν πολλα μπραβο θε αυτες που το σκεφτηκαν,το διοργανωσαν και ολες που με τα εργα τους βοηθησαν στην πραγματοποιηση.ΜΠΡΑΒΟ λοιπον σε ολες.Ναειστε παντα καλα και να συνεχισετε με πολλες ακομα δημιουργιες αγαπης. Μεροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερόπη μου καλή μου φιλεναδα!!!!σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Με συγκίνησες βρε άτιμο!!!

      Διαγραφή
  13. Άααααα....είναι πανέμορφοοοοοο !!!!! Χίλια μπράβο...!!!...φανταστική ιδέαααα!!!!! Το κοιτάς και χαμογελάς...!!!!!
    Μπράβο σου Ευάκι μου !!!! Τέλεια ιδέα είχατε !!! Καλημέρα να έχεις και πολλά φιλάκια !!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μυρσινούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ!!!!Αυτό θέλω και εγώ χαμόγελα!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  14. Είναι τέλειοοοοοοο!!!!! Το τσίρκο σου δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο, και η διαφορά στα μεγέθη είναι που το κάνει και φαίνεται ακόμα καλύτερο!!! Μπράβο σου Ευάκι μου!!! Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ με χαμόγελο διάβασα την ανάρτηση!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ.!!! Αυτό θέλω και εγώ καλές μου φιλενάδες!!!!Πολλά πολλά φιλιά.!!!

      Διαγραφή
  15. Ολοι έβαλαν το λιθαράκι τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο και όλα είναι πανέμορφα αλλά και Ξεχωριστό το καθένα. Ενα τσίρκο λοιπόν ήταν απαραίτητο, να προσφέρει χαρά και χαμόγελο σε παιδικά προσωπάκια.
    Μπράβο Ευα, φαίνεται η προσπάθεια σου και η αγάπη σου, νάσαι σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.Νομίζω οτι θα τα καταφέρουμε όλοι παρέα.!!!

      Διαγραφή
  16. Υπεροχη ιδεα ειναι τελειοοοοο!!!!Ενα μεγαλο πολυυυυ μεγαλο μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΥΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Νάσια μου.!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά.!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Πλάκα με κάνεις????Τι να την κάνεις εσύ την ζωγραφική, εσυ πιάνεις τον πηλό και κάνεις ποιήματα! Είναι ενα αριστούργημα χίλια μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ Σε ευχαριστώ Σοφία μου.!!!! Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα αλλά μου φαίνεται απ'ότι λέτε οτι τα κατάφερα μια χαρα(ψωνάρα!!!) χαχα Φιλιά πολλά.!!!!

      Διαγραφή
  19. Εχω να μπώ τόσο καιρό η γαιδούρα να δώ τι φτιάχνεις! Φανταστικάαααααα! Μπράβο!(ΥΓ: αύριο έχεις πακέτο στον γνωστό μεσάζοντα, χαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΕVΑ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ!!!!!ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τί λες, βρε παιδί! Τέλειο είναι! Και η σύλληψη, αλλά και η εκτέλεση. Τα μπαρμπαδελάκια είναι υπέροχα (θέλω κι εγώ). Χαρά στην υπομονή σου, Εύα...
    Οι φωτογραφίες του καλού σου είναι, όντως, καλύτερες (σόρρυ). Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα Ευχαριστώ κορίτσι.!!!Πες μου τι θέλεις και αν μπορώ να στο φτιάξω.!!!! Και το ξέρω ότι βγάζει υπέροχες φωτογραφίες δεν έχω κανένα πρόβλημα που λες την αλήθεια.Και αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα.!!!Φιλιά.!!!

      Διαγραφή
  22. Γλυκειά μου φίλη..πέρασα να σου πώ ότι...είσαι μιά γλύκα βρέ άτιμο και ευαισθητούλικο !!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τη μανούλα σου και να σε χαίρονται κι εσένα καλή μου !! Κοιτάω πάλι το τσίρκο σας και χαίρομαι !!! Είναι φανταστικό.. και ξέχασα να σου πώ στο προηγούμενο σχόλιο ότι τα έχεις φτιάξει υπέροχα όλα αυτά τα πλαματάκια αλλά και το σκηνικό υπέροχο !!!!
    Καλήνύχτα Έυα μου !! Φιλάκια πολλάαα !! ;οΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι όλα τα λεφτά βρε κορίτσι.Τρελαίνομαι να διαβάζω τα σχόλια σου.!!!Φιλιάααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. ειναι πολυ ομορφο!και το θεμα ειναι πολυ ωραιο!!σ'ευχαριστω για την επισκεψη σου!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι σίγουρη ότι όποιος πάρει αυτό το συρτάρι θα το χαρεί αφάνταστα... είναι και καλοφτιαγμένο, όσο για τα μεγέθη είναι αυτά που δημιουργούν την προοπτική δηλαδή τα κοντινά είναι μεγάλα και τα μικρά είναι στο βάθος.

    (έχω αποκαταστήσει την απουσία μου από τα μέλη σου και σ'ευχαριστώ για τη δική σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ όμορφη ιδέα ,αλλά ακόμα καλύτερη εκτέλεση. Πολύ προσεγμένο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καταπληκτικό συρτάρι!!! Υπέροχη η ιδέα του τσίρκου! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καταπληκτικό ,παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο συρτάρι σου !!!συγχαρηρτήρια Εύα!!!!υπέροχη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειναιιιι υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή