Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πολλά και διάφορα.!!!!! Και το δωράκι σας!!!

Πω πω μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα περνάν οι μέρες. Μου λείψατε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.!!!! Τρεχάματα διάφορα με ΟΑΕΔ, γιατρούς , εξετάσεις , εξωτερικές εκκρεμότητες ,να μαζέψω χαρτιά για τον μικρό μου γιο να τα καταθέσω στο σχολείο ,ελπίζω να τον πάρουν στο προνήπιο (αν και μου είπαν οτι είναι δύσκολο ) γιατί έχει σκυλοβαρεθεί και η μαμά έχει σαλτάρει λίγο!!!!χαχα πολλά τρεχάματα που έχει η καθημερινότητα.!!!! Πήγα όμως και ένα τριήμερο με την οικογένεια οπότε δεν πρέπει να παραπονιέμαι εεεεεεε??????? χαχα Τα καμάρια μου κάναν δύο μπάνια  η μαμά η γκαντέμω τίποτα........μηνιαίοι επισκέπτες χαχαχα Δεν πειράζει ολόκληρο καλοκαίρι  έχω μπροστά μου.!!!!! Και βέβαια μέσα σε όλα αυτά δημιούργησα και διάφορα που ήθελα πολύ να σας δείξω.!!!!! Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δάφνη για το βραβείο που μου χάρισε.!!!!

Με την σειρά μου να το δώσω σε όλα τα σπιτάκια της γειτονιάς μας γιατί το καθένα την ομορφαίνει με τον δικό του τρόπο.!!!!


ΞΕΚΙΝΑΜΕ...................................
Πρώτο και καλύτερο το δωράκι σας κορίτσια !!!!!!!! Δεν έχω ξαναφτιάξει κάτι τέτοιο είναι η πρώτη μου απόπειρα γιατί ήθελα να σας φτιάξω κάτι που δεν θα  είναι ίδιο με όλα τα άλλα.Να ξέρετε οτι το έχω φτιάξει με πολύ μεγάλη αγάπη και χαρά για εσάς.Μια τσαντούλα μόνο για εσάς.Διαστάσεις : 26χ12υψος.  Ελπίζω πραγματικά να σας αρέσει !!!!!!! 

Το λουλούδι είναι καρφίτσα μπορείτε να το βγάλετε αν δεν σας αρέσει.!!

 Αυτή η φόδρα πρέπει να ομολογήσω οτι με δυσκόλεψε αρκετά.!!
                                 
Το λουράκι για να το περνάτε στο χέρι σας το έφτιαξα με την τεχνική μαρκαμέ,να φαίνεται σαν βραχιόλι.!!!!! (Οπως και αυτά που έχω φτιάξει για μένα!!!! Δεν είναι όμορφα στο χεράκι μου?χιχι) Δυστυχώς δεν έχω κανένα για να με φωτογραφίσει και να φαίνεται καλύτερα το τσαντάκι σας.








Συνεχίζουμε με ένα δείγμα απο αυτά που έχω φτιάξει τόσο καιρό που σας αποχωρίστηκα.
!!!χαχα
Βραχιόλι απο χοντρό στρογγυλό καουτσούκ.

Βραχιόλι από πολυμερικό πηλο με βαμβακερά κορδόνια και χάντρες απο πηλό στο κλείσιμο του .Πρόσθεσα και διάφορα κρεμαστά για μεγαλύτερη τσαχπινιά.χιχι

Αυτό είναι για το λαιμό περασμένο σε χρυσή ντίζα.

Μακρύ κολιέ με διάφορες χάντρες απο χαουλίτη και στο τελείωμα χειροποίητη χάντρα απο polymer clay. 


 Ακόμα μια τσαντούλα που έφτιαξα.






Και μια φωτογραφία απο την παραλία που πήγαμε.Ο αέρας έχει κάνει σχέδια πάνω στην άμμο.Με αυτήν την φωτογραφία άμα αρέσει στο Δελφινάκι θα πάρω μέρος στον διαγωνισμό.


Ευχομαι να μην σας κούρασα.Μην ξεχνάτε το Giveaway.

Σας στέλνω πολλά πολλά γλυκά φιλάκια.!!!!!




17 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο βραβείο σου!Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι να έχεις!Οι δημιουργίες σου για ακόμα μια φορά είναι πάρα πολύ όμορφες!!!Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς δηλαδή που δεν έκανες μπάνιο κι ετοίμασες τα δωράκια.Xα χα χα.Συγχαρητήρια για το βραβείο σου.Οι δημιουργίες σου υπέροχες.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύα μου συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου! Εύχομαι να αποκτήσεις άλλα τόσα! Όσο για το δωράκι, είναι υπέροχο! Η τσαντούλα σου είναι πολύ χαριτωμένη και καλοκαιρινή! Το ίδιο και οι άλλες δημιουργίες σου, υπέροχες! Η φωτογραφία σου επίσης είναι πολύ όμορφη! Αν δεν μου έλεγες ότι ήταν παραλία, θα νόμιζα ότι είναι χιόνια. Δεν ξαναείδα άσπρη άμμο! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευάκι μου γλυκό !!..κι εμένα μου έχεις λείψει και δέν είχα καταλάβει ότι ήσουν και αρρωστούλα...Πολύ χαίρομαι που είσαι πάλι καλά !!! Συγχαρητήρια για το Ηλιόλουστο βραβείο και για τα υπέροχα δωράκια που μας ετοίμασες !!!! Το τσαντάκι που έφτιαξες είναι τέλειοοοο και πολύ καλοκαιρινό !!! Τί ωραία φοδραρίσματα που κάνεις...δύσκολο έ;..αλλά έχεις γίνει αστέρι πιά...τέλεια και η πλεχτή τσαντούλα σου...τί όμορφο φωτεινό χρώμα που έχει!!!.. και η πλέξη της καθώς και η φόδρα είναι πολύ ωραία !!!! Τα κοσμήματά σου πολύ όμορφα επίσης..ειδικά τα βραχιόλια !!!
    Να είσαι καλά και καλό σ/κ να έχεις γλυκούλα μου !!! Φιλάκια πολλά !! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!! Πολλά ακόμη σου εύχομαι!! Οι δημιουργίες σου υπέροχες!! Και το δωράκι απίστευτο!! Τυχερή όποια το πάρει!! Μπράβο σου!!! Καλή επιτυχία και στον διαγωνισμό του Δελφινιού μας!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα
    ολες σου οι δημιουργιες μου αρεσαν παρα πολυ...

    σ ευχαριστω που παιρνεις μερος στον διαγωνισμο μου και να συ ευχηθω καλη επιτυχια..η φωτο μου αρεσε...παω να την αναρτησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Η τσαντούλα, σκέτη γλύκα είναι! Οπως και όλες οι υπόλοιπες δημιουργίες σου!
    Οσο για την απίστευτη φωτογραφία με τους σχηματισμούς της άμμου, ακόμη και ο ικανότερος ζωγραφος δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει τέτοια ομορφιά! Να'σαι πάντα καλά! Καλές βουτιές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!!!!οι δημιουργίες σου μοναδικές όπως πάντα!!!καλό σκ και να κάνεις και καμιά βουτιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευακι καλημερα!!!!Μεγεια το βραβειακι σου,ευχομαι να γεμισεις βραβεια γιατι σ'αξιζει με τα τοσο ωραια πραγματα που φτιαχνεις!!!!!!!Φαινεται οτι ειναι φτιαγμενα με αγαπη,παρ'ολο πουχεις μικρα παιδακια,αφιερωνεις χρονο και για μας!!!!!Να χαιρεσαι τάγγελουδια σου,ετσι ειναι οι μαμαδες θυσιαζονται!!!!Ολα ταχεις υπεροχα,αλλα η τελευταια τσαντα μ'αρεσει υπερβολικα και το χρωμα και η πλεξη!!!!!Καλη επιτυχια και στο διαγωνισμο!!!
    Αντε Ευακι μου,να ξεκουραστεις λιγο το καλοκαιρακι οσο μπορεις βεβαια,καλο σ.κ!!!!!!
    Φιλιαααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μοναδικες οι δημιουργιες σου!!!! Να εισαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι όλα υπέροχα, φοβερά! Το τσαντάκι είναι τέλειο! Να χαρείς το βραβειάκι σου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗ ΑΧ ΖΗΛΕΨΑ!!!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΠΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!!!ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΣΟΥ !!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!ΚΑΛΟΡΙΚΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ EVA ΜΟΥ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πω, πω ομορφιές!!
    Ειδικά η τσαντούλα είναι εξαιρετική!!
    Φιλια Εύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντε περαστικα και καλή συνέχεια! Πάμε για κανα μπάνιοοοοοο! Ευχαριστουμε για το βραβείοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα πως να μας κουράσεις με όλες αυτές τις υπέροχες δημιουργίες;;; Δεν γίνεται αφού όλα είναι πανέμορφα!!! Σε φιλώ Ευα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα είναι πανέμορφα!!!Γειά στα χέρια σου!Μια προτίμηση έχω στην τσαντούλα την γαλάζια ΤΕΛΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή