Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ώρα για GIVEAWAY!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρετώ την όμορφη παρέα που μου κρατάει συντροφιά σε όλες τις στιγμές μου : καλές , κακές , δύσκολες , εύκολες , χαρούμενες , λυπημένες , αισιόδοξες , απαισιόδοξες , χάλια πολύ πολύ χάλια κλπ. Σε αυτές τις στιγμές (που σίγουρα έχετε περάσει και εσείς) άλλες φορές είμαι ορατή και άλλες αόρατη. Είναι πάρα πολλές όμως αυτές που έχω διαβάσει αναρτήσεις σας και εκείνη την στιγμή με έχουν βοηθήσει ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ. Δεν είμαι καλή στα λόγια το έχετε καταλάβει νομίζω χαχαχα θα ήθελα να σας πω πολλά αλλά δυστυχώς δεν "το χω" που λένε και τα νιάτα!!! χαχαχαχαχαχα Θα μπω στο θέμα λοιπόν. Ο Μήνας Μάρτιος είναι για μένα ιδιαίτερος μήνας για εμένα όπως σας είπα σε προηγούμενη , όχι προπροηγουμενη ανάρτηση χαχαχα. Δυσκολεύτηκα με τα δωράκια και δεν μπορούσα να αποφασίσω.Για εσάς θέλω πάντα κάτι ιδιαίτερο κάτι διαφορετικό. Και εννοείται ότι μπορούν να πάρουν μέρος και οι άντρες της γειτονιάς !!!!!!!!! Επειδή όμως μέχρι να αποφασίσω και να τελειοποιήσω αυτό που έχω ξεκινήσει για εσάς θα περάσει ο μήνας χαχαχαχα ξεκινάω τον διαγωνισμό ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
Θα λήξει στις 14 Απριλίου. Τα λέμε σύντομα.!!!!




Σας στέλνω πολλά πολλά φιλιά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32 σχόλια:

  1. Εύα εμείς τα λέμε με εικόνες... δε χρειαζόμαστε λόγια :) Εύχομαι οι καλές στιγμές να είναι περισσότερες από τις άσχημες... καλό βράδυ και περιμένω εναγωνίως την τελειοποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο Μαρίνα.!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την ευχή σου αν και οι άσχημες μου φαίνεται ότι έχουν τον ρόλο τους!!!! Να εκτιμάς τις καλές!!!!!!! Φιλάκια.!!!!!

      Διαγραφή
  2. Καπως ετσι νιωθω και εγω!!!! Να εισαι καλα!!!!
    Να εισαι γερη και να δημιουργείς !!!!

    φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με καταλαβαίνεις δηλαδή!!!!!!!!! χαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Φιλιά.!!!!

      Διαγραφή
  3. Καμμια φορά τα λόγια είναι τόσο φτωχά ,αλλα και πάλι με αυτά που είπες δείχνεις άνθρωπος εΥαίσθητος,να είσαι πάντα καλά και όλοι μαζί να βοηθάμε ο ένμας τον αλλο σε όλες τις μέρες της ζωης μας ,μιάς και αποφασισαμε να γίνουμε μια ωραία μεγάλη παρέα,φιλια ,καλό βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Neli αυτό δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα,την ανθρωπιά μας!!!!!!! Γιαυτό αγαπώ αυτήν την γειτονιά και την ωραία μεγάλη παρέα που λες!!!!!!! Υπάρχουν πραγματικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ εδώ!!!!!! Φιλιά και σε σένα.!!!!

      Διαγραφή
  4. Να έχεις τη υγεία σου και να φτιάχνεις όμορφα πράγματα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία Έλενα!!!!! Και εσύ να είσαι καλά!!!!! Φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  5. Γειά σου Ευάκι μουυυυυυ ! Άσε..κι εγώ δέν είμαι στις καλές μου αυτό τον καιρό, γίαυτό και έχω ψιλοχαθεί και το λάπτοπ μου ακόμα δέν το έχω πάρει και δυσκολέυομαι και με τις αναρτήσεις . Όμως τώρα κάπως επανέρχομαι και είπα σήμερα να κάνω μία blogότσαρκα και πρώτα απ´όλα να επισκεφθώ όλες τις αγαπημένες μου blogoφίλες...μια απο αυτές κι εσύ !!! Και τί βλέπω...κάνεις giveaway ανοιξιάτικοοοο !!!! Τί ωραίαααα...μέσα κι εγώωωω !!!! Σε ευχαριστούμεεε...άσε γιατί κι εγώ έχω καιρό αν κάνω ένα giveaway για τους αγαπημένους μου αναγνώστες και το έχω στα υπ´όψιν !!
    Να είσαι πολύ πολύ καλά Ευάκι μου γλυκό και ευαισθητούλη !!!! Αγκαλίτσα σφιχτή και φιλάκια στα μαγουλάκια σου ...! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρσινούλα μου!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα νεραιδίτσα μου!!!!!!Νομίζω ότι θα σου αρέσει λίιιιγο παραπάνω αυτό το giveaway!!!!!!!! Μου φαίνεται πρέπει να κανονίσουμε μια συνάντηση για να παραλάβω τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια από κοντά!!!!!!!!!!! χαχαχαχα Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!! μουτσ μουτσ!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια λέει μια παροιμία.Λίγα και καλά..Να σαι πάντα καλά και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό σου..Καλή Σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή όπως πάντα Δελφινάκι μου!!!!!!! Σε ευχαριστώ καλή επιτυχία ευχομαι και σε εσένα!!!!!!! Καλή Σαρακοστή.!!!!!!! Φιλιά.!!!!!

      Διαγραφή
  7. Καλή Σαρακοστή Ευάκι μου!!! Πέρασα για ένα γεια και έπεσα σε εκπληξούλα!!!! Να είσαι γερή και πάντα δημιουργική σου εύχομαι!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κοριτσάκι σε ευχαριστώ!!!!!! Καλή Σαρακοστή και σε εσένα!!!!! Πολλά φιλιά.!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Κοριτσάκι μου γλυκό να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς!!!!!καλή σαρακοστή!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μουυυυυυυ!!!!!!!! Σε ευχαριστωωωωωωωω γλυκιά μου.!!!!!!! Καλή Σαρακοστή και σε σένα.!!!!! Πολλά φιλιά.!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ευάκι μου!!!
    Κατ' αρχήν, να σου ζητήσω να με εξαιρέσεις από τον διαγωνισμό (κ' νικήτρια έχω υπάρξει με δωράκια σου κ' κυρίως ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!!! Τί μεγαλύτερο δώρο από αυτό???)
    Και να σου αφήσω πολλά-πολλά γλυκά φιλάκια!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!
    ΣΣΣΣΣΣμουτς!!!
    Καλή Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Teleia! ade sigedrosou na to ftiaxeis!perimenoume me agonia!!!min masas! sagapame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μ αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με άνοιξη οπότε θα ήθελα και εγώ δωράκια τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς σε βρήκα, Εύα! Με το που ανακάλυψα το blog σου, έπεσα πάνω σε giveaway! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Euaki, sinexise na mas ekpliseis me fantastikes sou dimiourgies!
    filakia polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σημασία έχει να έχεις την υγεία σου, πάνω απ΄όλα! Για όλα τ΄άλλα, το μόνο που χρειάζεσαι το χαμόγελό σου. Να είσαι πάντα καλά και το ίδιο δημιουργική, σου εύχομαι. Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να'σαι πάντα καλά και να δημιουργείς μικρά θαύματα!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να εισαι παντα καλα με πολλες ομορφες ιδεες!!! Να συνεχισεις να φτιαχνεις πραγματα που θα εντυπωσιαζουν οσους τα βλεπουν. Μη χανεις την πιστη σου. Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εύχομαι να έχεις πολλές πολλές όμορφες και χαρούμενες στιγμές και να είσαι πάντα καλά!Ούτε κι εγω είμαι καλή στα λόγια,καθόλου θα έλεγα και σε καταλαβαίνω!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΑ ΜΟΥ!!!
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΒΗΘΗΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ!!
    ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλώς σας βρίσκω στην όμορφη παρεούλα. Υπέροχα είναι εδώ , άλλωστε λίγο πολύ όλοι έχουμε διάθεση χάλια. Η ζωή όμως συνεχίζεται και ας κρατάμε τις καλές μας στιγμές.
    Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό σου , καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλως σε βρηκα ,ομορφο το σπιτικο σου νασαι καλα και να δημιουργεις ευχομαι πολλα πολλα χαμογελα τουτο το μηνα και καλη επιτυχια στο διαγωνισμο φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια είτε γραπτά είτε προφορικά. Μία μικρή εικόνα ένα μικρό εργάκι αρκεί για να μας κανει να χαμογελάσουμε και πάλι....
    Κι εκει που όλα μας φαίνονται σκοτεινά και αδύνατα όλα μετατρέπονται μαγικά...
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αστα λογια Ευακι...η εικονα τα λεει ολα!!!
    Γιατι οπως λεει και η παροιμια: μια εικονα ισουται με χιλιες λεξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στην παράταση ήρθα...
    Εύχομαι όλες οι δύσκολες στιγμές να περάσουν και να έρθουν τα καλύτερα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή