Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κασκόλ Κολιέ.!!!

Καλημέρα καλημέρα.Καλή εβδομάδα.Τι μου κάνετε? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας.Τι χαρά που είχα κάθε φορά που διάβαζα και ένα σχόλιο.Το χαμόγελο ήταν κολλημένο μέχρι τα αυτιά όλη την ήμερα και την επόμενη μπορώ να πω.!!!!χαχαχα Μην νομίζετε οτι υπερβάλω έτσι ήμουν.
  και έτσι...

και έτσι
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Εκεί που είπε να φτιάξει ο καιρός να αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω, το πρωί που πήγα τον μεγάλο σχολείο είχε κρύο.!!!! Δεν πειράζει όμως για λίγο ακόμα θα είναι.!!!!Μετά μόνο ήλιοοοοοοοοοοος.!!!
Θα σας δείξω τα ανοιξιάτικα μου κασκόλ.Πείτε μου γνώμες. Πως σας φαίνονται?Είναι με βαμβακερό νήμα και δεν ζεσταίνουν καθόλου.

Σε αποχρώσεις ροζ μωβ μπεζ

 Σε αποχρώσεις μπλε σιελ μωβ λευκο

Φιλάκια στα μουτράκια.!!!

15 σχόλια:

  1. Καταρχήν, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου έστω και καθυστερημένα. Να είσια πάντα υγιής, ευτυχισμένη και πα΄ντα δημιουργική!
    Τα κασκολάκια-κολιέ είναι ότι πρέπει γι'αυτή την εποχή, αλλά θα σου πρότεινα να τους προσθέσεις και καμμιά "τσαχπινιά" ακόμα. Κανένα λουλουδάκι, τίποτα χαντρούλες, καμιά κορδελίτσα και τέτοια. Είμαι λίγο της υπερβολής εγώ, γι'αυτό. ;-) χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκι.!!!! Και για τις ιδέες επίσης.!!!Θα κάνω μια προσπάθεια να τα κάνω πιο τσαχπίνικα. χαχαχα Φιλάκια.!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα!Πολύ ωραία τα κασκολάκια σου τέλεια για αυτή την εποχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άαααα...πολύ όμορφα !!! Τί ωραία ανοιξιάτικα πάλ χρωματάκια !!!! Μοιάζουν με απαλές αλυσίδες !!! :οD Χαίρομαι που χαίρεσαι με τα σχόλια...κι εγώ το ίδιο !!!! Αυτά τα smiles που βρήκες είναι τέλειααα !!!
    Καλό απόγευμα Ευάκι !!! :ο)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου Μυρσίνη.!!!Τα smiles τα βρήκα στις εικόνες του google .Καλό απόγευμα και σε σένα.!!!Φιλιά.!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΕΥΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΛΛΙΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Εφη μου.Ναι δεν είναι κάτι συνηθισμένο προς το παρόν μέχρι να αρχίσουν να μου ζητάνε να τους φτιάξω. χαχα Χαίρομαι που σου αρέσει.Φιλιά.!!!!!

      Διαγραφή
  5. Εγώ θα το έλεγα και κολιέ!!!
    Ωραία χρώματα διάλεξες!!!
    Α!!!πολύχρονη, πάντα γερή και ευτυχισμένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααα!!! δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο!!! Συμφωνώ με τα κορίτσια μας, θα τα έλεγα και κολιέ!!! πολύ όμορφα είναι Ευάκι μου!!! Φιλάκιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Κική.!!!! Μ'αρέσει σε κάποια πράγματα να ξεχωρίζω.!!!Φιλάκιαααααα.!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Υπέροχο το βρίσκω...Εγώ θα το φορούσα με χαρά!τα χαμογελάκια σου με έκαναν να χαμογελάσω κι εγώ σαν κι εσένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti teleiooo!pragmatika prwti fora vlepw kati tetoio kai borw na pw pws me trelainei!pane3ypni idea!kai genikws ti glyko blog!apisteuto olo dhmiorgies!teleio teleio teleio!eidika ta vraxiolakia tis anoi3is mou aresan para polyy!!bravooo!!molis apaiktises ena kainourio melos!!

    bisous!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες στο σπίτι μου.!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.!!!!

      Διαγραφή